Valentýnské menu 11. - 14. 2. 2023
Předkrm:
80g Carpaccio z marinované hrušky se sušenou italskou šunkou, modrým sýrem a vlašskými ořechy, podávané s ciabattou 139,-
Hlavní chod:
250g Hovězí vyzrálý steak striploin s cibulovými kroužky, omáčkou z balzamika a pečené papriky, podávaný s bramborovými hranolky FRY’ N’ DIP 389,-
200g Plněná vepřová panenka sýrem a červenou řepou v krustě ze slunečnicových semínek, omáčkou demiglace, podávaná se smaženými bramborovými plátky 339,-
Dezert:
1 ks Dvoubarevná čokoládová pěna se šlehačkou a čerstvým ovocem 85,-
Přípitek doporučujeme Frizzante vinařství Maňák nebo nealkoholické Freezzante Vajbar.
Přejeme příjemně strávené chvíle a dobrou chuť.